Mini shoplog H&M en C&A

IMG_8048

Het is al zo ongelooflijk lang geleden dat ik een artikel heb geschreven, je wilt niet weten. Ik schaam me er bijna voor. Ik heb de laatste weken veel te weinig tijd en inspiratie gehad, voornamelijk door school. Het spijt me heel erg hiervoor, maar we gaan gewoon door! Morgen is namelijk een hele speciale dag…

Vandaag heb ik een minishoplog voor jullie. Ik ging even met mijn moeder de stad in en daar heb ik een paar leuke kledingstukken gescoord die ik nu ga laten zien. Kijk je mee?

Ik heb maar een paar dingetjes gekocht, daarom heet het ook een mini shoplog, maar ik wilde ze toch even laten zien, want ik ben er wel heel blij mee.

We beginnen met het eerste item, een leuk jurkje van de C&A.

IMG_7995

20131018_181233

Ik was nog op zoek naar een simpel zwart jurkje, voor als ik een optreden heb met mijn orkest. Ik vond deze erg leuk, vanwege de aparte rug. Verder is het een heel basic jurkje in een skater model. Leuk om een outfit om heen te creëren met accessoires.

Het jurkje is verkrijgbaar bij C&A voor €12,90. Klik hier om hem online te kopen.

 

Dan gaan we door naar de kledingstukken van H&M.

IMG_8041

IMG_8057

Als eerste hebben we deze leuke croptop. Je kunt hem gewoon dragen, maar ook off-shoulder, wat hem nog leuker maakt. Ik heb deze in de sale weten te scoren, dus dat is al helemaal geweldig! De print is erg vrolijk en hij zit zeer comfortabel. Erg mooi voor de zomer.

Deze croptop is te krijgen bij H&M in de sale voor €7,-.

 

En het laatste item van dit artikel:

IMG_8010

IMG_8032

IMG_8020

Dit vind ik echt het leukste item wat ik heb gekocht. Het is in principe weer een basic jurkje, maar het ‘veter’ gedeelte in de hals maakt hem net wat leuker. Hij heeft een mooi model en hij zit zo ongelooflijk comfortabel! Ik ben hier echt heel blij mee!

Dit jurkje is te koop bij H&M voor €19,99. Je kunt hem hier in andere kleuren online krijgen.

 

Nou, dat was het alweer! Ik weet het, het is een nogal kort artikel, maar ik wilde alles toch even laten zien. Morgen staat er een speciaal artikel online en dan probeer ik weer in het vaste ‘twee-keer-per-week’ ritme te komen. Je hoort dus snel weer van me!

 

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s