It’s a special day!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Al een tijdje tel ik af naar deze dag, maar nu is het eindelijk zover: Bottle of Happiness bestaat officieel 3 jaar! Ik kan me helemaal niet voorstellen dat het alweer zó lang geleden is. Er is heel veel gebeurd het afgelopen jaar en volgens mij is er ook aardig wat veranderd. In dit artikel geef ik jullie een samenvatting van hoe ik het afgelopen jaar heb ervaren. Lees je mee?

Het afgelopen jaar ging ongelooflijk snel. Ik raak er zelf bijna gestrest van, hoe snel de tijd me voorbij gaat. Maar daar gaat het nu niet om. Wat is er het afgelopen jaar gebeurd rondom Bottle of Happiness? Ik denk dat we allemaal wel kunnen vaststellen dat ik nog nooit zó lang ben weggeweest van bloggen als dit jaar. Ik ben er zelf ook niet trots op, maar het ging gewoon niet anders. Ik ben namelijk ook nooit zo druk geweest met school als dit jaar. Iedereen zegt dat VWO 5 het moeilijkste jaar is van de opleiding, en daar ben ik het nogal mee eens. Ik ga over met een prima cijferlijst en daar ben ik erg trots op, maar daar moest deze blog wel onder lijden. Helaas, maar school gaat altijd voor. Toch vind ik het ontzettend jammer dat ik zo weinig tijd aan bloggen heb kunnen besteden en ik kan echt niet wachten om het weer volledig op te pakken.

 

Qua blog is er denk ik onbewust ook wat veranderd. Waar ik vorig jaar bijna alleen maar over beauty, DIY en fashion praatte, is deze site toch veranderd in mijn persoonlijke stekje. Ik merk dat ik steeds meer persoonlijke artikelen typ en artikelen die te maken hebben met mij, en anderen, als persoon. Ik merk ook dat ik dit ontzettend leuk vind. Ik vind het altijd vervelend om mijn problemen met anderen te moeten delen, omdat ik ze er niet mee wil opzadelen en ik ze niet het idee wil geven dat ze me moeten helpen, ook al willen ze dit niet. Het is fijn dat ik hier mijn eigen, vertrouwde plekje heb waar ik kan schrijven wat ik wil, zonder het gevoel dat ik een last ben voor anderen. Ook heb ik het idee dat ik, door het aanpakken van mijn eigen problemen, tips kan geven voor anderen. Dat vind ik zo leuk aan deze persoonlijke artikelen. Ik help mezelf, maar misschien help ik er ook een ander mee. Ik word in ieder geval zelf erg gelukkig van het schrijven over deze onderwerpen en ik ga dit zeker voortzetten.

 

Heb ik verder nog wat te vertellen? Ik weet het niet. Het jaar is zo snel gegaan dat ik amper bij kan houden wat er allemaal is gebeurd. Ik denk dat de meest spannende gebeurtenis rondom Bottle of Happiness mijn eerste samenwerking was. (Lees het artikel hier). Het was erg leuk om een keer benaderd te worden, dat geeft je toch het idee van professionaliteit. Het maakte het hele idee van het beheren van een blog toch leuker, want mijn blog is mijn eigen kleine bedrijfje, ook al haal ik er geen winst uit. De enige winst die ik eruit haal is persoonlijke winst, en daar ben ik meer dan tevreden mee.

 

Ik wil dit artikel afsluiten door te zeggen dat ik in ieder geval nog lang niet klaar ben met bloggen en ik niet kan wachten om dit nieuwe jaar in te gaan. Weer een frisse start maken en goed beginnen. Ik heb weer een gigantisch leuk jaar achter de rug en ik ben benieuwd wat er voor mij en mijn online plekje te wachten staat.

 

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen en steunen van Bottle of Happiness en natuurlijk van mij. Ik hoop dat ik jullie hier nog vaker tegen mag komen! 🙂

 

Liefs,

Sanne

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s