My passion: Fotografie #3

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ik ben gek op fotografie. Als je mij rond laat lopen met mijn camera ben ik intens gelukkig. Ik mag dan niet een geweldig goede fotografe zijn en veel weten over camera’s, maar ik word er wel gigantisch vrolijk van. Eens in de zoveel tijd deel ik dan ook een paar leuke foto’s die ik heb gemaakt, gewoon omdat het kan. Vandaag zitten er ook wat foto’s bij van mijn eerste opdracht als partyfotografe! Kijk je mee?

IMG_7647IMG_9344

We beginnen gewoon met de coolste foto’s. Een paar maanden terug werd ik gevraagd om foto’s te maken bij Teen Party XL. De opdracht was om de gasten op de foto te zetten enzovoorts. In het begin was het een beetje awkward, omdat ik geen idee had wat ik aan het doen was, maar na een tijdje begon ik er echt plezier in te krijgen. Ik ben zelf heel blij met alle foto’s en de mensen die het organiseerden waren ook heel tevreden. Ik zou dit zeker vaker willen doen!

IMG_8750

Processed with VSCO with b5 preset

IMG_8901

Zoals je ziet ben ik ook gek op zwart/wit foto’s… Vooral portret foto’s enzovoorts worden er een stuk dramatischer en dieper van. Ik vind het vooral leuk dat je de sproeten op deze foto’s goed kunt zien.

IMG_1577IMG_9854IMG_9861IMG_9859

En dan als laatste nog wat natuurfoto’s. Hier valt op zich niet veel over te vertellen, ik vind ze gewoon leuk, haha!

Wil je nou meer van deze foto’s zien, kijk dan vooral op de fotografie instagram van Nienke en mij. @flowersandcameras . Hierop delen we beide zulke foto’s en er staan nog een boel foto’s van Rome op die jullie nog niet hebben gezien. Dus neem vooral daar een kijkje als je dat leuk lijkt!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s