Review Hema longlasting nailpolish

IMG_8325

De laatste tijd ben ik niet zo geïnteresseerd in het kopen van nagellak, omdat ik al heel veel kleuren heb. Echter toen ik door de Hema liep en deze nagellak zag, kon ik hem niet laten staan. Ik review deze nagellak kort voor jullie.

IMG_8324

Dit is de Hema LongLasting Nailpolish in kleur 832. Het is een mooie, lichte lila kleur. Erg fris en mooi voor de zomer. Laten we hem snel uitproberen.

IMG_8321

Op deze foto heb ik zo’n 3 laagjes op. Het is mij niet helemaal duidelijk of deze nagellak gewoon heel dun is of dat het een sheer tint is. Ik ben zelf niet zo’n fan van sheer tints, omdat deze heel moeilijk zijn om goed aan te brengen. Ik breng daarom altijd genoeg lagen aan om wel een dekkende lak te hebben. Dat heb ik ook gedaan bij deze lak. Zo volledig dekkend ben ik echt gek op de kleur! In het echt heeft hij een wat rozere ondertoon dan op de foto lijkt. Hij is erg mooi!

Ook droogt de lak erg snel, wat mij vaak opvalt bij Hema nagellak. Hij blijft goed zitten. Na zo’n 2 à 3 dagen begon hij heel licht te chippen, maar meer ook niet. Hij bleef zeker zo’n 5 dagen mooi.

IMG_8331

Ik ben erg blij met deze lak! Ik ben zelf altijd heel tevreden over Hema nagellak. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed en ze hebben een zeer uitgebreide collectie.

 

Hema Longlasting Nailpolish €2,50

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s