1 item, 3 outfits

PicMonkey Image

Er zijn zo veel verschillende kledingstijlen en zo veel manieren om bepaalde dingen te dragen. Mij leek het daarom leuk om één item uit te kiezen en hiermee een paar verschillende outfits te maken. Ik heb drie compleet verschillende outfits geprobeerd samen te stellen. Kijk je mee of dat gelukt is?

Het item wat ik heb gekozen om omheen te stijlen is een leuk topje van de Primark. Ik ben echter vergeten een aparte foto van het item te nemen, maar je ziet het wel op de outfit-foto’s.

 

Outfit 1: Casual

IMG_8433 (1)IMG_8440IMG_8443IMG_8414IMG_8438IMG_8428

Topje – Primark

Blouse – Primark

Broek – H&M

Sneakers – Just Fab

Choker – Zelfgemaakt

Ik vind deze outfit zo leuk, omdat hij heel simpel is. Je kunt het letterlijk overal naar aan, en door de gemixte printjes oogt het nog wel een beetje uitdagend. Het zit vooral heel comfortabel en het ziet er ook nog een beetje actief uit.

Outfit 2: Chique

IMG_8547IMG_8550IMG_8575 (1)IMG_8549IMG_8573IMG_8554

Topje – Primark

Blazer – Only

Broek – H&M

Schoenen – Scapino

Ketting – Primark

Ik vind het leuk hoe simpel deze outfit is, maar toch heel chique oogt. Vooral de hakken maken de outfit heel netjes. Je kunt deze ook prima vervangen door ballerina’s of laarzen. Het staat in ieder geval erg netjes, dus het is geschikt voor veel evenementen.

Outfit 3: Cute grunge

IMG_8629 (1)IMG_8625IMG_8610IMG_8631IMG_8644IMG_8634

Topje – Primark

Kimono – H&M

Rokje – Primark

Laarzen – Madden Girl, by Steve Madden

Tattoo choker – miniinthebox.com

Zeester choker – Zelfgemaakt

Zilveren kettinkje – Lucardi

Dit is één van mijn favoriete outfits om te dragen. De chokers en laarzen maken de outfit wat stoerder, terwijl het rokje het weer wat schattiger en meisjesachtiger maakt. De kimono vind ik erg leuk, omdat hij tot dezelfde lengte komt als het rokje. Dit geeft een erg grappig effect. Ik ben vooral ook verliefd op de laarzen. Je kunt mij heel vaak in deze outfit zien lopen!

Conclusie

Het is best simpel om zoiets als een topje verschillend te stijlen, het ligt vooral aan wat voor kledingstuk je eroverheen doet. Ik vond het wel erg leuk om te doen en zo kwam ik zelf ook bij wat manieren waarop ik normaal gesproken mijn kleding niet zou dragen. Ik ga dit zeker vaker doen, maar de volgende keer kies ik een uitdagender item uit.

Wat vind jij van dit artikel? Zou je dit vaker willen zien? En zo ja, wat voor soort item wil je graag als onderwerp terugvinden?

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s