Mijn favoriete muziek

Ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd mijn favoriete nummers met jullie te delen. Deze veranderen namelijk redelijk snel. Zelf ben ik gek op muziek en kan ik al bijna niet meer zonder. Er gaat geen dag voorbij waarop ik geen muziek luister. Vandaag vertel ik jullie mijn 10 favoriete nummers van de afgelopen weken. Kijk je mee?

Mijn lijst is deze keer redelijk gevarieerd. Normaal gesproken is het voornamelijk rockmuziek, maar deze keer staan er ook wat andere soorten nummers tussen.

 

Heathens – Twenty One Pilots

Ik kan gewoon niet een lijst maken zonder een nummer van Twenty One Pilots erin. Heathens is gewoon 100% geweldig. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

 

Love The Way You Hate Me – Like A Storm

Ik kwam bij Like A Storm via Alter Bridge. Ik ga in november naar het concert van Alter Bridge en Like A Storm is daarvan het voorprogramma, dus ik besloot ook even naar hen te luisteren. Ik vind ze echt geweldig! Vooral dit nummer vind ik erg leuk.

 

Show Me A Leader – Alter Bridge

Dit is de eerste track die openbaar ging van het nieuwe album van Alter Bridge. Er zijn nu twee singles uit (ook My Champion) en het hele album (The Last Hero) komt uit op 7 oktober. Ik kan niet meer wachten!

 

Sucker For Pain – Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons w/ Logic & Ty Dolla $ign ft X Ambassadors

Ik ben echt gek op de soundtrack van Suicide Squad en vooral Sucker For Pain vind ik erg leuk. Mijn beste vriendin en ik gaan graag los op dit nummer, meerappend en -zingend met alle partijen natuurlijk!

 

Uma Thurman – Fall Out Boy

Ik word altijd zo vrolijk van dit nummer! Het hele album American Beauty/American Psycho is gewoon geweldig. Simpelweg luisteren en genieten!

 

Unable To See – Tremonti

Dit is van het nieuwste album van Tremonti (Dust) en ik ben echt verliefd op dit nummer. Het heeft zo’n diepe tekst en een prachtige melodie. Het is in principe een rockbalad en het is echt een mooi nummer.

 

La La Lainey – Forever The Sickest Kids

Dit is weer zo’n nummer waar ik gewoon vrolijk van word. Er is eigenlijk niks bijzonders te vertellen hierover, alleen dat het heel leuk is en ik er blij van word.

 

Coffee Talk – Broadside

In principe weer dezelfde beschrijving als bij het vorige nummer. Het maakt me vrolijk!

 

Closer – The Chainsmokers ft. Halsey

Ik luister zelf niet zo snel naar dit soort muziek, maar ik vind dit echt een leuk nummer. Heel relaxed, maar toch een beetje pit. I like it!

 

Hey Last Beautiful – Guano Apes

Guano Apes is één van de weinige bands met een vrouwelijke leadsinger die ik echt luister. Ik vind vaak dat je met hardrock ook een stevige en een beetje ruige stem moet hebben en de meeste vrouwen hebben dat niet. Guano Apes is dan ook niet echt hardrock, maar ik luister hier heel graag naar! Offline is een goed album en zeker weten de tijd waard om het te luisteren.

 

Dat waren dan weer mijn tien favoriete nummers op dit moment. Ik raad het je zeker aan ze een keer te luisteren als je een beetje houdt van dezelfde soort muziek als ik.

Kleine mededeling: Ik ben net weer begonnen met school en ik ben een week flink ziek geweest, waardoor ik wat achterloop. De komende tijd moet ik vooral even goed alles weten te plannen, ook met bloggen. Het kan dus zijn dat er soms geen artikel online komt, omdat ik daar geen tijd voor heb. Excuses alvast hiervoor, maar school gaat voor! Ik zie jullie snel weer!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s