Terug van weggeweest?

Er is al gigantisch veel tijd verstreken sinds mijn laatste artikel online kwam. Ik ga er niet omheen draaien; ik had de laatste tijd geen tijd en geen zin. Vandaag vertel ik een beetje waarom ik niet heb geschreven en hoe het in de toekomst zal gaan met Bottle of Happiness, hoe ik het langzaam weer ga oppakken. Lees je mee?

Mijn main excuse dat ik zo weinig tijd heb is zoals altijd, school. Ik zit nu in VWO6, mijn examenjaar dus. Dit neemt alleen al zo veel tijd in beslag. Ik moet in de komende twee maanden mijn profielwerkstuk inleveren, een SE-week overleven en een eindexamenpresentatie voor muziek voorbereiden. Dit geeft voor mij al zo veel stress, en dan komen er nog allemaal kleine dingen tussendoor. Ik heb binnenkort nog een Serious Request actie, kerstgala, natuurlijk de feestdagen en 4 verjaardagen en daarnaast doe ik nog gewoon tennis en saxofoon en heb ik sinds kort een baantje. Zo weinig tijd voor zo veel opgaven. En dan moet ik ook nog al mijn gewone schoolwerk doen. Ook omdat het het laatste jaar samen met deze vrienden is, wil ik zo veel mogelijk tijd met hen doorbrengen. Ik spendeer dan liever een paar middagen met hen, dan dat ik achter mijn laptop zit te schrijven. Best logisch, al zeg ik het zelf.

Toch moet ik zeggen dat ik het schrijven begin te missen. De laatste tijd kriebelt het wel een beetje. Ik krijg steeds meer zin om weer foto’s te maken en mijn hoofd leeg te schrijven. Dan krijg je echter nog het probleem dat ik geen flauw idee heb waarover ik moet schrijven. Ik heb het gevoel dat ik bijna alles al wel behandeld heb. Met nieuwe ideeën komen wordt steeds moeilijker. Daarom heb ik het bovenop gesteld om ideeën te krijgen, voordat ik begin met schrijven. Dat betekent dus dat, nu dit artikel online is, ik op z’n minst een aantal goede ideeën heb. Ik zal eerst nog een paar kerstgerelateerde artikelen plaatsen, in het kader van It’s A Christmas Miracle (de jaarlijkse kerstserie op Bottle of Happiness) en daarna zal ik langzaam meer artikelen gaan plaatsen. Tot en met februari zal dit sowieso een beetje moeilijk gaan, omdat ik veel bezig moet met projecten enzovoorts. Na februari zijn een aantal belangrijke deadlines al geweest en heb ik meer tijd om te schrijven. De examens komen dan wel dichterbij, maar dit zal voor mij makkelijker zijn om erbij te plannen. Reken er dus maar op dat ik het schrijven weer ga oppakken.

Dat is eigenlijk wat er de laatste tijd in mijn leven speelt. Meer heb ik niet te vertellen vandaag. Ik denk dat dat ook al wel een teken is dat ik het druk heb, dat zelfs ik, de grootste kletskont van Oost-Nederland, zo’n klein artikeltje schrijft. Maar goed, dat komt wel weer. Ik wil jullie ook niet de oren van het hoofd kletsen. Als je nog vragen hebt, dan kun je ze altijd in de reacties achterlaten, of je kunt me een mailtje sturen. Ik schrijf jullie later!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s