Toekomstplannen?

Het is alweer een flinke tijd geleden sinds mijn laatste artikel. De hectiek van school had mijn leven even volledig ingenomen en ik had tijd nodig om daar weer van bij te komen. In dit eerste artikel in tijden wil ik even terugblikken op wat er de laatste tijd voor (on)interessants in mijn leven is gebeurd, en wat er de komende tijd gaat gebeuren. Lees je mee?

Sinds de laatste update is er niet veel anders in mijn leven geweest dan school. VWO 6 neemt bijna je hele leven in beslag. Daarnaast heb ik nog een baantje en hebben we het druk met orkest, vanwege een belangrijk concours dit weekend. Vooral de examenperiode was stressvol. De hele maand van de examentrainingen tot aan de examens zelf ging zo ongelooflijk snel voorbij. Voor ik het wist had ik de examens achter de rug en had ik vakantie. Op zich denk je dan, ik heb gigantisch lang vakantie, alle tijd van de wereld. Gek genoeg is het toch te weinig tijd om alles te doen wat je wilt. Ik had zo veel dingen gepland dat ik aan bloggen ook niet meer toe kwam. Daarom werd het plan om na de examens het bloggen op te pikken steeds verder uitgesteld. Tot nu.

In de tijd na mijn examens had ik dus wat leuke dingen gepland. Ik ben met mijn twee beste vriendinnen een aantal dagen naar Rome geweest. What an experience! Ik had de tijd van mijn leven! Een paar dagen daarna ben ik naar het concert van Alter Bridge geweest. Dit was de tweede keer dat ik ze live zag en het was nog tien keer beter dan de vorige keer. Verder heb ik nog veel leuke dingen gedaan met vrienden en na een aantal weken kwam de meest stressvolle dag ooit: de examenuitslag. Ik kan vrolijk zeggen dat ik geslaagd ben, ook nog eens met een goede cijferlijst! De middelbare school is nu dus officieel afgerond. Maar wat zijn mijn plannen voor de komende tijd?

Na de zomervakantie begin ik met mijn studie Biologie en Medische Biologie in Nijmegen. Ik ben nu druk op zoek naar een kamer daar en ik hoop dat ik er snel een kan vinden. Ik kan niet wachten om mijn kamer volledig in te richten en eindelijk aan mijn studie te beginnen. Ik ben van plan ook de verhuizing vast te leggen op deze blog. Ik heb er zin in!

Ik heb voor deze blog de komende tijd al een paar leuke ideetjes. Binnenkort komt er een verslagje van mijn vakantie op en van de afgelopen concerten en nog wat leuke dingetjes. Je ziet het allemaal wel een keer voorbij komen!

Voor nu hou ik het hierbij. Ik spreek jullie de volgende keer! Ciao!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s