Fotofabriek review: Foto op canvas

IMG_8963

This article is for my Dutch readers

Vandaag heb ik voor jullie een review van de Fotofabriek. Ik mocht van hen een foto laten afdrukken op canvas, dus dat heb ik gedaan. Lees vooral verder als je er meer over wilt lezen.

Toen de Fotofabriek mij benaderde of ik een foto op canvas wilde testen, was ik meteen enthousiast. De muren op mijn studentenkamer zijn nog een beetje kaal en ik wilde sowieso nog een paar van mijn eigen foto’s afdrukken. Ik heb dan dus ook een zelfgemaakte foto uitgezocht, gemaakt in Burgers Zoo afgelopen zomer, namelijk deze:

IMG_8464

Dus ik begon met het ontwerpen van mijn canvas, wat heel makkelijk was. De online editor werkt heel prettig en er zijn veel opties. Ik koos voor één foto die ook over de rand gaat, in plaats van witte randen. De foto ging op maandag in productie en dinsdag had ik hem voor 12 uur ‘s middags binnen. Verrassend snel dus!

IMG_8960

Beter verpakt dan dit kan bijna niet…

IMG_9056

En dit is dan de foto! Het canvas is erg stevig en de foto zit er goed op gedrukt. De kleuren komen goed overeen met het origineel. Ik heb het maar een klein beetje durven testen, maar het canvas is echt waterdicht. Ik kreeg eerst een versie waar een kleine fout in zat, maar nadat ik dit had gemeld werd dit meteen verholpen. Er werd meteen een nieuwe versie in productie gebracht. Erg goede klantenservice dus!

In zijn geheel zit de foto er dus mooi op en het canvas zit ook goed op het frame. De foto loopt mooi door over de randen.

IMG_9057

Het frame is bijna overdreven stevig voor de grootte van het canvas. Alleen maar goed dus! Zo weet je tenminste zeker dat je foto het lang volhoudt.

IMG_9061

Ik ben erg blij met de foto. Hij is erg mooi geworden en perfecte decoratie voor mijn kamer. Ben je nou helemaal enthousiast en wil je ook een foto op canvas laten afdrukken? Klik dan hier. Verder kun je op fotofabriek.nl nog allemaal andere fotogerelateerde spullen bestellen, fotoalbums enzovoorts. Neem dus zeker eens een kijkje.

IMG_8983

Dit artikel is in samenwerking met Fotofabriek.nl

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s