Review: Saal Digital Fotoalbum

IMG_9299

This article is for my Dutch readers.

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Dit keer werd ik gevraagd door Saal Digital of ik een fotoalbum wilde testen. Voor €25,- mocht ik er zelf een samenstellen en werd hij opgestuurd. Eens zien wat ik ervan vind…

Ik heb gebruik gemaakt van de gelegenheid en meteen een fotoalbum samengesteld van mijn twee Rome-reizen. Je kunt het album ontwerpen via de site of via een gedownload programma. Ik raad je zeer zeker aan om het programma te gebruiken, want hier heb je zó veel meer opties dan op de online editor. Verder werkt het programma heel fijn. Ik heb dit album in zo’n 4 uur tijd samen gesteld. Je kunt zelf alles kiezen: grootte, aantal pagina’s, matte of glanzende foto’s, enzovoorts. Mijn album heeft het formaat 19×19 cm. Het is een beetje klein, maar zeker niet te klein.

IMG_9286

En dit is het resultaat. Het is een erg stevig album en je voelt meteen dat het van goede kwaliteit is. De pagina’s zijn mooi dik en alle foto’s zijn scherp. De cover ziet er goed uit, de gekozen foto loopt mooi door zoals ik het wilde en de tekst staat er goed op.

IMG_9301

Het album wordt geadverteerd als een flat-lay, en dat is hij ook zeker. Je slaat het boek mooi open en alle foto’s springen op je af.

IMG_9296IMG_9290IMG_9287

Verder was de levering snel, een paar uur nadat ik op bestellen had gedrukt kreeg ik al een melding dat hij gedrukt was en de volgende dag op de post ging. Twee dagen later had ik hem ook al binnen, terwijl de tracker aan gaf dat hij pas over 5 dagen aan zou komen. Zeker een pluspunt dus.

Dan over de prijs. Voor wat je ervoor betaalt krijg je wel een beetje weinig namelijk een klein boekje met het minimum aantal foto’s zonder extra’s voor €25,-. Toch, als je kijkt naar de hoge kwaliteit van de foto’s en het materiaal, valt dit wel in het niet. Betere kwaliteit dan dit kun je niet krijgen.

IMG_9283

Ik ben zeer blij het het geleverde product. Alles ziet er goed uit en je merkt dat de kwaliteit hoog is. Via het gedownloade programma is het appeltje-eitje om een album in elkaar te zetten. Ik raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Saal Digital!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s