Review: Foto op Canvas van Studentendrukwerk

IMG_4495

Today’s article is written for my Dutch readers.

In het artikel van vandaag vertel ik jullie over een leuk product. Ik mocht namelijk een foto op canvas af laten drukken bij StudentenDrukwerk. Aangezien mijn kamer al best vol hangt met foto’s en posters, besloot ik gebruik te maken van deze gelegenheid om een cadeautje voor mijn moeder te maken. Ik heb daarom de meest kleurrijke foto van mijn ouders’ vriendengroep af laten drukken. Een groot voordeel hiervan is dat ik de kleurkwaliteit van de afdruk ook goed kon uittesten. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!

StudentenDrukwerk is een site waar je voor redelijke prijzen van alles en nog wat af kunt laten drukken. Moet je een verslag, je proefschrift, of iets anders voor je opleiding afgedrukt hebben, dan kun je bij deze site goed terecht. Verder bieden ze afdrukdecoraties aan, zoals een foto op canvas, en andere leuke dingen zoals bierviltjes en t-shirts.

Het ontwerpen van het canvas via de site was ongelooflijk makkelijk om te doen. Je selecteert een formaat en je kunt meteen aan de slag. De ontwerptoepassing is makkelijk te bedienen en biedt veel extra’s, zoals collageformats en kant-en-klare plaatjes en tekst om toe te voegen. Ook kan elk project opgeslagen worden op je account, zonder dat je het al af laat drukken. Dus wil je nog even nadenken over je project en er later op terugkomen, dan kan dat makkelijk. Ik heb zelf een achtergrond aan mijn foto toegevoegd, zodat de randen van het canvas die omgeslagen zouden zijn wat mooier werden. Nadat ik helemaal tevreden was met mijn ontwerp heb ik het besteld en werd de foto al na 3 dagen geleverd.

IMG_4481

Zoals ik al zei heb ik deze mooie, en vooral kleurrijke foto van mijn ouders’ vriendengroep gekozen (ik heb even iedereens gezicht wazig gemaakt voor privacy). De foto is nog net zo scherp en kleurrijk als het digitale origineel. De drukkwaliteit is ook erg hoog, je hebt niet het idee alsof de foto op het doek ligt. Het eindresultaat ziet er gewoon erg mooi uit.

IMG_4477

Even een detail van de foto. Je kunt zo goed zien hoe scherp de foto is afgedrukt. Zoals je misschien een beetje kunt zien is het canvas glanzend.

IMG_4482

Het doek is vastgemaakt op een houten frame en zit er gewoon netjes op. Ik heb er verder niet zo veel over te zeggen. Het enige nadeel vind ik is dat het ophanghaakje los geleverd wordt. Als je zelf een beetje handig bent heb je die er zo opgeschroeft (schroefjes zitten er ook bij), maar het is wel een beetje jammer dat deze service er niet bij geleverd word (of ik ben gewoon lui… haha).

 

Ik kan gewoon niet echt wat negatiefs bedenken over dit product. De foto is erg mooi op het canvas gedrukt en er is niks afgenomen van de originele kleur en kwaliteit. Het ontwerpen en bestellen ging erg makkelijk, en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Als je ook een foto op canvas wilt afdrukken dan kan dat via deze link. Voor het afdrukken van andere projecten kun je ook een kijkje nemen bij Studentendrukwerk.

 

 

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s